If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1) Хубав оглед, заедно с хора с набито око - дали и къде и колко е била удряна, излизали ли са еърбеци.
2) Диагностика - на компютър, струва около 35-40 лв.
3) Добър оглед за ръжда и друга износеност - амортисьори, спирачки и т.н. - на сервизен крик, заедно с диагностиката.
Тогава - сметка цена + разноски след това = покупка или не.
П.П. На снимките не се вижда рамата - може да е случайно, може не. Ако е сменяна, пребоядисвана и т.н., ако лепенките и етикетите там не са както трябва (имаше други теми по този въпрос), значи е имало фронтален удар, който е стигнал до по-навътре, а може би са излизали и еърбеците.
Според мен, тази кола е пребоядисвана и си личи при гнездото за амортесиорите под капака + някой много се е постарал да измие ДВГ,което ме навява на грозни спомени
Иначе колегата си каза всичко.Някой , който има/карал/разбира от Алфи, + диагностика и си сметни 500 лв. минимум смяна на консумативи, като винаги има нещо повече от тях за смяна, за съжаление...
И през ум да не ти минава да я взимаш без диагностика.Повечето Алфи,които гледах,не приличаха на коли.Като ги запалиш и ги закачиш на компютъра,ти идва да се разплачеш.
А,и още нещо.Сметни си колко ще ти излезе смяната на всички консумативи и си остави още 1000лв. настрани.Повярвай ми-много вероятно е да ти потрябват до месец-два.
Ако е дизел Алфата на тестер ти показва дали е гърмял аирбег и даже на колко хиляди км. е станало.Доколкото зная на бензиновата версия няма такива екстри,но аирбега на водача е в кормилото, а на пасажера до него над жабката.Ще познаеш къде са щото пише SRS Airbag . А виж как да разбереш дали е гърмял аирбег така....незнам, може колегите да ти дадат напътствия.
П.С.Малко офф ама - преди време имаше дискусия за покупки на 156и и че много трудно хубавата кола да ти излезне под 9000 лв., така че не се подлъгвай по евтините цени в автокъщите , а си смятай общо колко ще ти излезе, че ако я купиш 7500 / и ти се наложи да набуташ още 2000 после по чарколяци или да разбереш че само с кораб не се е удряла...
П.С.Малко офф ама - преди време имаше дискусия за покупки на 156и и че много трудно хубавата кола да ти излезне под 9000 лв., така че не се подлъгвай по евтините цени в автокъщите , а си смятай общо колко ще ти излезе, че ако я купиш 7500 / и ти се наложи да набуташ още 2000 после по чарколяци или да разбереш че само с кораб не се е удряла...
Гледали сме и други филми. Купуваш за над 10 000 и продължаваш до 11 000 и отгоре
Както се казва поне знаеш какво караш
То май е мода това нещо, аз дадох 9000 и след месец + 2000. Сега доволно се возя. Сега малко взе да лопа и проскърцва от окачването ама какво да се прави любовта иска жертви
За съжаление в някой случай като моя годината и километрите нямат значение и не дават гаранция за това,че колата няма да има проблеми.Пример:Алфа 156 комби -2001,16900км-реални,13000 лв,до БГ от Германия,а проблеми доста,които вече са почти отстранени.Ето проблемите с които си дойде:2 бр ел.стъкла не работят,дебитомер,пренадуване на турбото,съединител на климатик липсва,счупена кутия въд.филтър.Според мен и късмета играе голяма роля!Иначе съм много доволен и супер ме кефи колата!
Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
За съжаление в някой случай като моя годината и километрите нямат значение и не дават гаранция за това,че колата няма да има проблеми.Пример:Алфа 156 комби -2001,16900км-реални,13000 лв,до БГ от Германия,а проблеми доста,които вече са почти отстранени.Ето проблемите с които си дойде:2 бр ел.стъкла не работят,дебитомер,пренадуване на турбото,съединител на климатик липсва,счупена кутия въд.филтър.Според мен и късмета играе голяма роля!Иначе съм много доволен и супер ме кефи колата!
Забрави едната нула на километрите И забрави да споменеш, че кутията въздушен филтър още се търси, и окаяно състояние на колата отдолу благодарение на невероятните химии които ползват швабите по пътищата си
Comment